Teška životna priča malenog dječaka koji treba našu pomoć

Redakciji portala Crna-Hronika obratila se porodica Janković iz Sarajeva sa apelom za pomoć.

Njihov četverogodišnji sin Filip koji se trenutno nalazi u Beogradu na liječenju reba pomoć dobri ljudi. Njihov apel prenosimo u cijelosti.

“Obraćamo našem gradu, našim ljudima. Ja imam dvoje djece sina Filip i curicu Mašu. Nažalost sin nam se puno razbolio nismo ni mogli predpostaviti da će nas snaći ova bol i velika tuga. Došao je dan kada se borimo da spasimo našeg mališana. Imao je operaciju srca sa tri mjeseca i jedva je živ ostao. Kada je imao prvu intervenciju srca doktori su nam nagovijestili da postoji mogućnost da se možda nekada bolest srca ponovi ali mi nismo mogli u tako nešto vjerovati. Ali se bolest ipak nakon toliko vremena ponovo vratila.

Molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu da nam na bilo koji način pomognu. Da ovim apelom probudimo humanos u dobrim ljudima da pomognu i spase jedan mali život kako bi mogao nastaviti da odrasta sa svojim vršnjacima. Ostalo je još samo par dana da se novac skupi za intervenciju” – objasnio je Danije Janković za naš portal.”

Naš kontakt telefon je +381612834763 i Viber broj +381641443379

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79