Teške optužbe na račun Nebojše Vukanovića

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović izjavio je da će biti podnesene krivične prijave protiv svih članova Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića jer je, kako je istakao, ”ponovnim brojanjem glasova utvrđeno da su pripisivali glasove sebi, a oduzimali SNSD-u”.

“One partije koje su nas optuživale, prije svega Lista za pravdu i red, kao i pojedinci iz PDP-a, su u suštini uzimali glasove sebi. Na biračkom mjestu 182B004 oni su pripisivali sebi glasove, a oduzeli SNSD-u jedan glas i nacionalnoj manjini pet glasova. Na biračkom mjestu 182B30 ustanovljeno je, takođe, da je dopisano Listi za pravdu i red dva glasa iz nevažećih listića”, rekao je Petrović na konferenciji za novinare u Trebinju.

On je dodao da će tražiti brojanje listića i na drugim biračkim mjestima kada to zakonski rokovi dozvole, jer je očigledno da je to bilo nauštrb SNSD-a, a na korist opozicionih partija, prije svega Liste za pravdu i red.

Petrović je poručio da je povod za ponovno brojanje glasova u Trebinju, prema informacijama iz Centralne izborne komisije /CIK/ BiH, bila neusaglašenost baze iz Trebinja i baze iz CIK-a.

“Ni u jednom segmentu nismo učestvovali u zloupotrebama na dan izbora zato što smo željeli da nam izbori prođu u fer atmosferi”, naglasio je Petrović.

On je istakao da su građani dali puno povjerenje SNSD-u i koaliciji, da je ostvaren jedan od rekorda što se tiče Izborne jedinice 9, ali i rekordan rezultat u Republici Srpskoj.

Petrović je rekao da je SNSD, kada je riječ o redovnim biračkim mjestima, ostvario ubjedljivu pobjedu u Trebinju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79