Teško jutro u domu sarajevske balerine Gordane Magaš

Svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama podijelila je majka, poznata sarajevska balerina Gordana Magaš koja optužuje snahu za likvidaciju svog sina. Njen status prenosimo u cjelosti:

“Optužujem!! Moga sina Vanje, više nema. Napustio nas je, zauvijek. Tugo naša. Magdalena Bosnić, supruga, otišla je, sa njihovom kćerkom, u Čikago, prije skoro dvije godine. Nije učinila dovoljno, gotovo ništa, i pored svih intervencija, da dođe do spajanja obitelji. Nanijela mu je veliku duševnu bol i psihički ga uništila. Valjda se i za to pred nekim zakonom odgovara. Poslala ga je direktno u smrt. Ostavila nas bez, jedinog, sina, a kćerku Annu bez oca.

“Pa gdje će ti duša, nesretnice?! Nije mi u prirodi ali je bol jača. Magdalena, neka ti se sve u crno zavije. Neka ti se svi putevi vežu u čvorove. Nosi moga sina, vječno, na duši. Mada to nije bilo vrijedno tvoga života, počivaj u miru, mili naš sine!! Doživotno nesretni i pretužni, mama Goga i tata Janes.”

Arkanov Tigar pod zaštitom bh. pravosuđa: Tužilaštvo BiH obustavilo istragu protiv Saše Milakovića

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79