Teško pretukli muškarca, dvojica uhapšena, treći u bijegu

Pripadnici policijske uprave Novi Grad sarajevo jučer su oko 15 sati u ulici Vrbovska uhapsili Miralema R. (37), a u 18 sati u ulici Žrtava fašizma, Adija K. (22) zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna ozljeda.

-Isti su zajedno sa još jednom osobom, čiji identitet je poznat policijskim službenicima, 2. novembra u 23 sata, na području općine Novi grad Sarajevo, nanijeli M. S. iz Sarajeva tjelesne povrede. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje su od strane ljekara kod istog konstatovane teške tjelesne povrede, saopćeno je iz MUP-a Kantona sarajevo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uhapšeni su predati u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, kao i pronalasku trećeg izvršioca prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79