Tijelo Voljenke Ilić pronađeno u bazenu, noge vezane sa tegovima: Žao mi je, ne mogu više da živim

Bivša učesnica rijalitija “Parovi” Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, pišu tamošnji mediji. Kako navode, ona je živjela u provinciji Puerto Plata.

Njeno tijelo je, navode, otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim ljepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše “Dominikan tudej”.

Medicinski vještaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem.

Učesnica srpskog rijalitija Voljenka Ilić pronađena mrtva. Pored nje oproštajno pismo

Ova tragedija desila se u četvrtak popodne u vili K184 u naselju Perla Marina.

Kako se navodi, još jedna državljanka Srbije, čije ime nije poznato, došla je u Voljenkinu kuću na zahtjev rođaka, koji nekoliko dana nisu mogli da je kontaktiraju. Upravo ona je i otkrila tijelo.

“Dominikan today” piše da je na imanju pronađeno pismo na srpskom jeziku, u kome je Voljenka Ilić napisala da ne želi da nastavi da živi.

“Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju kćerku, zvala me je majka”, navodi se u pismu.

Policija i Ministarstvo za javnost sprovode detaljnu istragu kako bi utvrdili da li je u pitanju suicid ili zločin.

Inače, tijelo Voljenke Ilić prebačeno je u Nacionalni institut za forenzičke nauke u Santjagu, gdje će biti urađena obdukcija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79