Tijelo žene našli su u septičkoj jami

Za njom se tragalo od polovine ove godine, nakon što su njeni sinovi i suprug policiji prijavili Aničin nestanak.

Upravo se supruga sada sumnjiči da je ubio ženu i to u noći 21. 6, nakon žestoke svađe, kada ju je usmrtio na još neutvrđen način, potom zamotao u plahte, oblijepio ljepljivom tragom i bacio u septičku jamu u svom dvorištu u Petrovcima.

  Tako zamotana je i pronađena u jami, četiri mjeseca kasnije, kada je policija posumnjala u tvrdnje Zorana da ga ja supruga napustila jer ga više nije voljela. Naime, kako neslužbeno saznajemo od prijatelja dvoje supružnika, Zoran je mjesecima uspješno obmanjivao policiju tvrdnjama da mu je Anica, nakon što je otišla, poslala par poruka sa svog mobitela koji je, dakako, “ponijela sa sobom kada je otišla.”

Zoran je, zapravo, nakon što je likvidirao ženu, zadržao njen mobitel, a potom si je sa njenog mobitela poslao poruku na svoj kako bi policiji potvrdio da je ona još živa. Pisao si je kako ga je ona napustila jer ga više ne voli, jer želi svoj život, da je ostavi na miru. Sve su to, dakako, bile poruke koje on slao sam sebi. Kako je i zašto policija povjerovala u njegovu priču, ne zna se no, očigledno je Zoran, u nekom trenutku, ‘pogriješio u koracima’ i napravio grešku koja je policijsku istragu okrenula prema njemu. Ipak, tijekom mjeseci kojih se Anica vodila kao nestala, policija je nekoliko puta bila u kući Builinih tražeći bilo kakve tragove koji bi upućivali na njen nestanak.

Da nisu ništa posumnjali ni Aničini sinovi svjedoči podatak da je jedan od njih, iz prvog braka, na oglasnu ploču Vukovarsko-srijemske županije 29. 9.2019-te napisao poziv onima koji su je možda vidjeli da se jave u policiju.

– Bila je nekako javna tajna da njihov brak već godinama ne štima. Zoran je Aničin drugi muž. Iz prvog braka ima dva sina, a također je i sa Zoranom imala dva sina. To su danas odrasli mladići. Zoran je bio branitelj, od prvog dana, nismo ga poznavali kao agresivnog tipa. Nismo čuli da je ikada imao ispade. No, znao nam je govoriti da nije sretan s Anicom, da misli da ga ona vara i baš ljetos je rekao da će se rastati jer ju ne može više trpjeti. Kada je nestala, svi smo to čuli, jer su objavili i neki portali, mislili smo da je stvarno otišla jer je i njoj bilo dosta. Tim više što se Zoran ponašao kao da očajava što je nema. Sada smo šokirani time što je učinio jer, ma kako im loše bilo u braku, ni jedna žena ne zaslužuje završiti likvidirana i bačena u septičku jamu, kazuju prijatelji supružnika Buila.

U selu Petrovci nevjerica među mještanima. Svi su mislili da je Anica doista nestala. Ispred kuće Zorana Buile policija koja brani ulaz svima, pa čak i sinovima Anice. Stoje vani na ulici i čekaju razvoj događaja. Nisu željeli razgovarati o roditeljima, kao ni nastaloj situaciji. U kući punoj policije još uvijek traje očevid. Zoran je lišen slobode odmah čim se pronašlo Aničino tijelo. Poslano je na obdukciju kako bi se utvrdilo na koji način je likvidirana.

– Ma, nema tu šta za pričat. Bilo je kod njih svega, ali nije na nama da o tome govorimo, da ne bude da ogovaramo, odmahuju susjedi rukama na pitanje o tome kako su živjeli supružnici Zoran i Anica, prenosi 24sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79