TikTokeri šalju podršku Jasminu Ćatiću Bombi koji je u pritvoru zbog pokušaja likvidacije Mirze Hatića

Jasmin Ćatić, poznat po nadimku Bomba uhapšen je i pritvoren zbog izazivanja opće opasnosti, a što se vezuje za ranjavanje Mirze Hatića koje se desilo 19. septembra ove godine na području Baščaršije u Sarajevu.

Ćatić se nalazi u pritvoru u KPZ Zenica od 26. novembra ove godine. Kantonalni sud u Sarajevu je po prijedlogu Tužilaštva odredio jednomjesečni pritvor. Kantonalni sud je Ćatiću odredio tridesetodnevni pritvor i ukoliko ne bude produžen naći će se na slobodi 24. decembra.

Podsjećamo, Hatić je ranjen u ugostiteljskom objektu na području Baščaršije u predijelu noge.

 

Hatić je nakon pucnjave objavio nekoliko videa na društvenim mrežama TikTok i Instagram, a na jednom od snimaka je opisao napad.

“Onaj pištolj stoji onako dolje, ja mu otmem onaj pištolj, uperim u njeg’ i kontam: ‘Allahu moj sačuvao si me, nije me ubio’ i dam mu kažem neću te prijaviti, evo ti ova utoka m*š odavde”, rekao je Hatić tada.

Oglasio se Hatić iz Hitne pomoći: “Ako neko misli da sa 2 metka može na mene, teško. Treba vam 30 komada”

Dok Hatić lajva i zarađuje novac, tiktokeri šalju podršku Jasminu koji se nalazi u KPZ Zenica.

 

 

 

Objavljuje @crnahronikabih
Prikaži u Threadsu

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79