Tokom vikenda registrovano 18 nesreća u HNK: Dvije osobe teže povrijeđene

Tokom vikenda registrovano 18 nesreća u HNK: Dvije osobe teže povrijeđene


Proteklog vikenda (1-4. 4. 2022.) na području HNŽ-a registrirano je 18 prometnih nesreća; na području Mostara 7, na području Stoca 3, na području Čitluka 3, na području Čapljine 2, na području Jablanice 1, na području Prozor-Rame 1 i na području Konjica 1. Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, jedna osoba ozljede neutvrđenog stupnja, dvije osobe lake tjelesne ozljede.

1. 4. 2022. godine, oko 14.20 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M17, u mjestu Dubišica, u kojoj su sudjelovali J. B. (1961.) koja je upravljala vozilom marke Opel Agila i B. G. (1995.) koji je upravljao tmv marke Mercedes s priključnim vozilom Kassbohrer. U ovoj prometnoj nesreći vozačica J.B. je zadobila ozljede neutvrđenog stupnja i ista je prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar. Promet je na navedenoj cesti bio obustavljen od 14.20 do 15,15 sati. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid.

1.4.2022. godine, u 22.20 sati, dogodila se prometna nesreća u mjestu Dobroša u kojoj je vozač E. H. (1971.) iz Blaca, općina Prozor-Rama, upravljajući vozilom marke Audi 80 izgubio kontrolu nad istim, te sletio s ceste. E. H. je zadobio teške tjelesne ozljede što je konstatirano u DZ Prozor-Rama, odakle je na daljnje liječenje prevezen na CUM Mostar. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, poduzete sve potrebne mjere.

2/3.4.2022. godine, u 03,10 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti R-418b, Konjic-Buturović polje, u mjestu Lisičići, u kojoj je sudjelovala S.P. (1972) iz Konjica s vozilom marke Golf II. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobio je N. P. (1997.) iz Konjica koji je nakon ukazane prve pomoći u bolnici Konjic upućen na daljnje liječenje u SKB Mostar. S. P. je uhićena zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, poduzete sve potrebne mjere.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija