„Tornado“ uzrokovao tragediju: Poginuli baka i djed, unuke povrijeđene

U teškom udesu vozila i kamiona koji se dogodio na autoputu Novi Sad kod Inđije u Srbiji poginuli su vozač i suvozač iz automobila s austrijskim tablicama.

Kako pišu srbijanski mediji, nastradali su baka i djed koji su vozili tri unuke, bliznakinje od 10 godina i mlađu djevojčicu (2).

– Jedna od bliznakinja je teže povrijeđena i na intenzivnoj je vezi. Najmlađe dijete je zadržano na pregledima, ali nema teže povrede – rečeno je u Hitnoj pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su bili u zaustavnoj traci i u jednom momentu su krenuli. Tada je kamion naišao i udario ih.

Sumnja se da se udes dogodio u trenutku kada je jak vjetar, nalik na tornado, pogodio područje Inđije i napravio potpuni haos i kolaps.

Na snimku se vidi razorna moć i sva jačina ovog vjetra, koji podsjeća na tornado.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79