Tragedija kod Orašja: Mladić poginuo na svojoj Hondi

Tridesetogodišnji S.P. iz sela Bok kod Orašja poginuo je u nedjelju predvečer u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Oštroj Luci,objavila je policija.

– Mladić je neprilagođenom brzinom vozio neregestrirani motocikl marke Honda.U jednom trenutku je Ulici kralja Tomislava izgubio kontrolu nad upravljačem i s motociklom je izletio s ceste.Pri padu se teško povrijedio tako da je vozilom hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnicu u Orašje-kaže isti izvor.

Uprkos brzoj liječničkoj intervenciji nesretni mladić je preminuo u bolnici.S njim na motociklu je bio na mjestu suvozača 19-godišnji I.K. iz Kostrča.On je,kažu u bolnici,samo lakše povrijeđen i nakon ukazane pomoći pušten je na kućno liječenje.

Uviđaj su na mjestu nesreće uradili dežurna tužiteljica Kantonalnog tužiteljstva iz Orašja i pripadnici Sektora krim policije MUP-a Posavskog kantona.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79