Tragedija: Mladi par poginuo pred vjenčanje!

U zaseoku užičkog sela Kremna, Dugom Dolu, danas je muk, tuga i nevjerica. Ugašena su dva mlada života.

Dvoje mladih ljudi, U.Đ. (29) iz Visibabe i njegovu devojku J.J. (30) iz Ježevice kod Požege, koji su bili u višegodišnjoj vezi i planirali brak, sudbina je odvela pravo u smrt, piše Nova.rs.

U kuću njegove babe u Kremnima, došli su da provedu praznike, da se odmore ne sluteći da će im to biti posljednje. Prema prvim informacijama mladića je struja ubila dok se kupao, a djevojka je stradala u želji da mu pomogne.

Pronašli su ih rođaci jer je ih alarmirala rodbina iz Požege pošto se čitav dan nikom nisu javljali.

U kupatilu kuće, mrtve ih je pronašao mladi rođak koga je rodbina iz Požege zvala da pita zna li šta o njima i da provjeri gdje su i kako su. Kada je ugledao stravičan prizor, pozvao je svog brata a onda se okupio i komšiluk, ubrzo i hitna pomoć i policija.

Mladi rođaci nisu željeli da razgovaraju o tome šta su u kući vidjeli. Šta se sinoć u Kremnima dešavalo, priča za portal Nova.rs komšija Vidosav Đurđić, koji je od kuće u kojoj se tragedija dogodila, udaljen stotinjak metara.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79