Tragedija na Karauli: Poginuo vozač iz Srbije

Tragedija na Karauli: Poginuo vozač iz Srbije


U 19:40 sati, u mjestu Kraula kod Olova, na magistralnom putu M-18, došlo je do saobraćajne nesreće koja je rezultirala slijetanjem teretnog motornog vozila sa priključnim vozilom s kolovoza.

Nažalost saznajemo da je vozač kamiona preminuo u Domu zdravlja Olovo, potvrdili su iz MUP-a ZDK. Kamion je iz Loznice (Srbija) a na kamionu piše da je vlasnik vozila Aleksić Đurica

Prvi koji su priskočili u pomoć bili su vozači drugih vozila koji su bili na licu mjesta.

“Mi smo naišli ovim putem, i momci su jedva otvorili vrata od kamiona. Provjeravali su i kažu da je vozač teško povriješen ali da nisu još sigurni da li je tako. Teško je ovo gledati” – izjavio je čitatelj sa mjesta nesreće.

“Ja sam ga iznio lično iz kamiona. Hitna pomoć kaže da ne daje znakove života ali ne znam, nadam se da će se izvući. Vrata smo jedva uspjeli otvoriti jer je kamion udaren sa svih strana. Strašno” – izjavio je mladić koji je među prvim došao da pomogne unesrećenom vozaču kamiona.

 

Nakon ove nesreće, saobraćaj na magistralnom putu M-18 potpuno je obustavljen kako bi se omogućila istraga i uviđaj. Pripadnici PS Olovo provest će detaljan uviđaj nesreće uz upoznavanje dežurnog tužioca, kako bi utvrdili uzroke i okolnosti ove ozbiljne nesreće.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija