Tragedija u BiH: 28-godišnjak poginuo na motociklu

Tragedija u Bukovači: 28- godišnjak poginuo na motociklu

U selu Bukovača koje se nalazi između Bosankog Petrovca i Drinića desila se saobraćajna nesreća u kojoj je život tragično izgubio 28- godišnji mladić Duško Trikić koji je upravljao motociklom marke Honda piše Crna-Hronika.

Prema policijskom uviđaju nadležnih u Bosanskom Petrovcu uzrok nesreće je neprilagođena brzina.
Nakon potpuno završenog uviđaja bit će poznati i ostali destalji ove tragične nesreće.

Porodica i prijatelji se od Duška opraštaju na društvenim mrežama.

Dule… 💔

Od kada znam za sebe bio si dio mog zivota. Moj vijerni drug, cuvar tajni, par za maturu, saucesnik u djecijim nestaslucima, rame za plakanje, a kasnije kroz zivot i kolega u poslu.

Nasi putevi se nikad nisu razilazili do sad. Uvijek smo znali sta jedno od nas dvoje ima u planu i pomagali se. Iako udaljeni skoro 10,000 kilometara, nase prijateljstvo zbog toga nikad nije ispastalo. Znali smo da možemo računati jedno na drugo.
Tebe opisujem kao nekog ko je pun zivota i uvijek spreman za akciju, prijatelj kojem nikad nista nije tesko. Sve nase uspomene ostaju urezane duboko u mom srcu.

Velike planove smo imali. Sad sve to ostade u snovima i pitanjima sta bi bilo.
Prije par dana si me zvao da mi kazes da sta planiras i da upisem datum i dodjem. Kako sad da dodjem?

Dok sam ziva, ti ces da zivis u meni i koristicu svaku situaciju da te spomenem i da se sjetim nasih uspomena. Sigurna sam da ce to činiti svi iz naseg drustva, Dragan, Aco, Petar, Kalcan, Raca, Mico, Lazo, Jovan J, Dragan R, i Branka.
Nasa srca su zauvijek slomljena, i nista vise nije isto.

Tvoju Lenu i tvoje roditelje cemo cuvati, za to se ne trebas brinuti.

Zauvijek ces biti moj najbolji prijatelj, vidjecemo se opet negdje na nekom boljem mjestu i ostvariti nase planove, a do tad druze moj, pocivaj u miru.

Hvala ti na svemu.
Voli te tvoja Jelena 💔

Dusko Trikic 02.12.1995-18.05.2023 🕊️

Svaku rječ reći je suvišno,kratko je trajalo naše poznanstvo ali mogu sa sigurnošću reći da se takvi radjaju jednom u sto godina!

Takav momak dobar,pošten,obazriv prema svima od malenog do starog nije zaslužio ovakav kraj a valjda Bog uzima sebi one najbolje medju nama

Žao mi je sto nisam docekao onaj dan kad sam ti rekao da ćemo se skupa napiti iako alkohol nepijem,zauvjek ćeš ostati u našim srcima,tvojoj majci,ocu i sestri i cjeloj porodici Trikić iskreno saučešće a tebi prijatelju nek je laka crna zemlja i počivaj u miru!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79