Tragedija u BiH: Djevojka (25) poginula u direktnom sudaru s kamionom

Tragedija u BiH: Djevojka (25) poginula u direktnom sudaru s kamionom


Gordana Cvijanović poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Prnjavor – Čelinac

Gordana Cvijanović (25) iz Srpca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Prnjavor – Čelinac kada je došlo do direktnog sudara njenog “gofla” sa kamionom “merecedes”.

Nesreća se dogodila jutros oko 7.00 časova u mjestu Drenova kod Prnjavora. Kako saznajemo Cvijanovićeva je išla iz Čelinca prema Prnjavoru kada je došlo do direktnog sudara sa kamionom, koji je naišao iz suprotnog pravca piše Una.

“U saobraćajnoj nezgodi učestvovala je Gordana Cvijanović sa automobilom “golf” i kamion “mercedes” kojim je upravljao Gordan Đukić (24) iz Vukosavlja. U nezgodi je smrtno stradala Cvijanović”, rečeno je za Unu u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Dodaju da je uviđaj na mjestu nesreće izvršio dežurni tužilac OJT Banjaluka zajedno sa policijskim službenicima PS Prnjavor.

“Tužilac je naložilo da se preduzmu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok saobraćajne nesreće. Naložena je i obdukcija tijela stradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, navode u Tužilaštvu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija