TRAGEDIJA U CENTRU BANJALUKE: MUŠKARAC SKOČIO S BALKONA

Tridesetšestogodišnji muškarac ubio se skokom sa zgrade u centru Banjaluke u kojoj je živio, saznaje Srpskainfo.

Nakon što je tragedija prijavljena policiji, obavljen je uviđaj. Utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela, te je slučaj zaključen kao samoubistvo.

Prijatelji i poznanici nastradalog u šoku su pričali da ne znaju šta ga je moglo natjerati da na ovakav način okonča svoj život.

– Bio je dobar i pošten. Nikada ne bih pomislio da će jednog dana dići ruku na sebe. Ovo je velika tragedija, posebno za porodicu – izjavio je poznanik koji je želio ostati anoniman.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović izjavila je da je mladić skočio sa balkona stambene zgrade u kojoj je živio.

– Policijski službenici PU Banjaluka su 17. novembra oko 12.50 zaprimili prijavu da je 36-ogodišnjak skočio sa balkona stambene zgrade. Izvršen je uviđaj i na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela – izjavila je portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović.

U banjalučkoj policiji navode da je mladić nakon pada prebačen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, gdje je istog dana preminuo.

– O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – zaključili su iz policije.

Svakog mjeseca po tri samoubistva

Od januara ove godine na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka dogodila su se 33 samoubistva. Prema podacima iz policije, u istom periodu prošle godine dogodilo se šest samoubistava više.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79