Tragedija u Hrvatskoj: Sin likvidirao majku i oca pa se sam prijavio policiji

Pulska policija u postaju je dovela jednog čovjeka kojeg dovode u vezu s dvoje mrtvih ljudi koji su pronađeni u kući u Argonautskoj ulici. Otkrili su više detalja stravičnog zločina

Nešto nakon 16 sati u obiteljskoj kući u Puli pronađena su dva tijela, muškarca i žene u starijoj dobi. Policija je dovela jednog čovjeka u postaju kojeg dovode ga u vezu s događajem, a kako su otkrili, od prije je poznat policiji.

Policija je otkrila da se sumnja na nasilnu smrt, odnosno na dvostruka likvidacija.

Zbog očevida nisu otkrili je li ovdje slučaj da je sin likvidirao majku i oca, no kako neslužbeno doznaje Hina, 30-godišnjak iz Pule koji se dovodi u vezi s tim događajem je sin koji se sam prijavio policiji nakon počinjenog zločina.

Policija nije imala ranijih postupanja adresi na kojoj se dogodila likvidacija, a zbog očevida koji je u tijeku nisu mogli iznijeti više detalja slučaja.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79