Tragedija u Hrvatskoj: U sudaru kamiona oznaka iz BiH i automobila poginulo dijete

U teškoj nesreći koja se danas dogodila na autocesti A-1 kod Brinja smrtno je stradala jedna osoba. Iz PU ličko-senjske su javili da su dojavu o nesreći dobili u 15.32 sati.

Sudar dva vozila dogodio se na 117. kilometru u smjeru Zagreba.

“Došlo je do prometne nesreće teretnog i osobnog automobila u kojoj je jedna osoba smrtno stradala”, rekli su u policiji.

Zbog saobraćajne nesreće na autocesti A1 kod čvora Brinje, na 117. km u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine 40 km/h.

Nakon istrage znat će se više detalja o tragediji.

Neslužbeno su hrvatski mediji objavili da je smrtno stradalo dijete iz osobnog automomobila. Roditelji i još jedno njihovo dijete zbrinuti su u bolnici u Ogulinu.

Prema izjavama svjedoka koje je prenio portal 24sata, čini se kako je automobil, karavan poljskih oznaka, stajao sa strane i uključivao se u promet kad je na njega naletio kamion oznaka iz Bosne i Hercegovine.

Udario je u karavan te odnio i potpuno zgnječio njegov zadnji dio, koji je ostao zaglavljen ispod kamionskih guma. Na cesti su ostale rasute dječje stvari.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79