Tragedija u Kreševu: Muškarac izvršio suicid

Tragedija u Kreševu: Muškarac izvršio suicid


Još jedna tragedija pogodila je Bosnu i Hercegovinu. Tokom jučerašnjeg dana desila su se tri tragična slučaja, jedan u Sarajevu a drugi u Tuzli i nažalost treći u Kreševu.

Policijski službenici su postupajući po navedenoj prijavi izašli na mjesto nesreće, gdje je utvrđeno da je 55-godišnji muškarac oduzeo sebi život. Na mjestu događaja doktor Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kreševo konstatirao je smrt navedenog muškarca.

Kako saznaje portal Crna-Hronika radi se o Josipu Kožulu zvani Coca iz Alagića kod Kreševa.

Josip Kožul – Coca je bio istaknuti član kreševske zajednice. Vijećnik, član Dragovoljnog vatrogasnog društva, počasni predsjednik Auto moto kluba Kreševo, predsjednik skupštine Crvenog križa i bio je tu za sve i svakoga.

Od poznatog Coce opraštaju se na društvenim mrežama.

“Kažu da veselijeg i pozitivnijeg nije bilo. No obično tako biva. Oni najšireg osmijeha kriju najveću tugu. Tako je otišao i Josip Kožul – Coca (10.05.1970. – 07.08.2024.) Opraštaju se od njega brojni Kreševljaci a posebno skupine u kojima je sudjelovao, pomogao pri osnivanju ili razvoju. Uvijek je bio tu, većina će kratko kazati, unatoč brojnim izazovima s kojima se unutar sebe borio.

Borba liječnika nije bila dovoljna i sudbina, ili pak Josipova želja su bili jači. Njega čeka odmor, možda konačni mir kojeg se očito zaželio.

Njegovoj obitelji, supruzi, kćerkama, bratu i svim prijateljima iskrena sućut. Svima nama, kao društvu, vrijeme je da se počnemo baviti traumama u cjelini ali i pojedinačno. ” – napisano je emotivno na Facebook-u

Posljednji ispraćaj će biti danas u 17:00 sati, na groblju Podcrkvenjak



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija