Tragedija u Novom Pazaru: Dječaku (16) pozlilo na rođendanskoj proslavi, na putu ka bolnici preminuo

Novopazarac Lazar M. (16), učenik srednje Ekonomske škole, preminuo je u subotu veče od posljedica srčanog udara dok je bio na rođendanskoj proslavi.

Kako nezvanično saznaje Blic, dječak se nije osjećao dobro dok je igrao sa prijateljima i drugarima iz škole, zbog čega je otišao do toaleta da se osvježi.

– U toaletu mu je pozlilo zbog čega je ostao bez svijesti. Brzo smo pozvali Hitnu pomoć, a Lazara smo ubacili u automobil krenuvši ka Opštoj bolnici. Na pola puta su ga preuzeli ljekari, pokušali su reanimaciju, ali je nakon nekoliko minuta Lazar preminuo – priča jedan od njegovih prijatelja.

Tragičan slučaj potresao je njegove prijatelje, a u Ekonomskoj školi je danas proglašen dan žalosti. Profesori i učenici prisustvovaće sahrani koja će biti održana na groblju u blizini Petrove crkve.

Lazar je bio omiljen u društvu, a isticao se i u Kulturno-umjetničkom društvu “Ras”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79