Tragedija u Sloveniji: Vozač (86) vozio u pogrešnom smjeru. Dvoje poginulo a dvoje se bore za život

Ljubljanski policajci dopunjuju informacije o teškoj saobraćajnoj nesreći na ljubljanskoj obilaznici pred izlazom Bizovik u smjeru Malenca koja se dogodila danas oko podneva.

“U nesreći je sudjelovalo pet osobnih vozila slovenskih registracijskih oznaka. Dvije su osobe poginule na mjestu, dvije osobe su teško ozlijeđene i životno su ugrožene, a tri su osobe lakše ozlijeđene”, javlja Policijska uprava Ljubljana.

“Prema dosad prikupljenim informacijama, 86-godišnji vozač kretao se obilaznicom iz smjera Zadobrove prema Zaloškoj cesti. Između izvoza i uvoza na Zaloškoj cesti zaustavio se na zaustavnom prometnom traku, potom skrenuo u smjeru zaustavnog traka, i pretjecajnom trakom vozio u suprotnom smjeru i frontalno se sudario s vozilom iz suprotnog smjera.”

“86-godišnji vozač je na mjestu smrtno stradao, kao i 62-godišnja putnica u vozilu koje je sudjelovalo u nesreći. Teže su ozlijeđeni putnica u vozilu 86-godišnjaka i vozač koji je sudjelovao u prometu. Još tri osobe su ozlijeđene. vozila potom naletjela na vozilo 86-godišnjaka, troje sudionika iz tih vozila je lakše ozlijeđeno.”

“Policija je obavila očevid, kojem su nazočili dežurni istražni sudac i tužitelj, te nastavljaju prikupljati obavijesti o svim okolnostima nesreće. O svim saznanjima bit će izviješteno nadležnom državnom odvjetništvu. Otklanjanja posljedica i očevida, obilaznica od račvanja Zadobrova u smjeru Malenca bila je zatvorena do 16.30 sati” , priopćili su iz PU Ljubljana piše GPM

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79