Tragedija u Splitu: muškarac pao s litice i poginuo na mjestu

Mlađi muškarac pao je s litice i poginuo. Dogodilo se to u noći 11. rujna u Komiži na otoku Visu, pola sata iza ponoći. Muškarac je bio u društvu stranih državljana pa se pretpostavlja da je i on stranac. Naime identifikacija još nije obavljena, a tijelo je poslano mrtvozorniku na obdukciju.

Drama na Jadranu: Muškarac debelim prstenom od inoxa zarobio penis i testise, spašavali ga vatrogasci

Tek nakon nje će se znati je li muškarac u sebi imao alkohola ili opojnih sredstava. Uzrok smrti se još ne zna, ali iz policije tvrde da nema nikakvih elemenata kaznenog djela nego se radi o nesretnom slučaju.

Kako je do nesreće došlo ne zna se, ali se zna da se nesreća dogodila na nepristupačnoj plaži Solar gdje ima litica i to nije sigurno bilo mjesto za neku večernju šetnju ili provod.

O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice. Na mjestu događaja obavit će se očevid i prema informacijama kojima za sada raspolažemo ništa ne upućuje na kazneno djelo.

 

Sveti Stefan: Željela da se fotografiše, pala sa stijene i poginula

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79