Tragedija u Tesliću: Radnik smrtno stradao od strujnog udara

U mjestu Gornji Teslić, opština Teslić, usljed strujnog udara smrtno je stradao radnik ZP “Elektro Doboj“ RJ Teslić.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić utvrdili su da su radnici ZP “Elektro Doboj“ RJ Teslić izvodili radove na trafo stanici u mjestu Gornji Teslić, te da je najvjerovatnije usljed strujnog udara smrtno stradao radnik spomenutog preduzeća.

Prilikom uviđaja, policijski službenici Policijske stanice Teslić uz prisustvo ljekara mrtvozornika, vještaka elektro struke i inspektora zaštite na radu, utvrdili su da je spomenuta osoba, zajedno s kolegom, vršila ispitivanje i zamjenu ulja na trafo stanici, nakon čega su sišli na zemlju.

Nastradalo lice je u komandnom ormaru pustilo struju i ustanovilo da nema napona, nakon čega se ponovo popelo na trafo stanicu, do mjesta gdje se nalaze osigurači, nakon čega se čuo prasak, a potom njegov pad na zemlju sa visine od oko pet metara.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj je naložio da se tijelo pokojnika preveze u prosekturo bolnice “Sveti Apostol Luka“ u Doboju radi obdukcije.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79