Tragedija u Travniku: U bolnicu dovezena mrtva 12- godišnja djevojčica

Policijskoj stanici Travnik u subotu 14. avgusta oko 11:45 sati u PS Travnik medicinska sestra bolnice “Fra Mato Nikolić” iz Nove Bile obavijestila je da je u pratnji majke dovezena djevojčica S. J. rođena 2009.godine u Travniku, saopćeno je iz MUP- a SBK.

– U mometu prijema u bolnicu, djevojčica nije davala znakove života, istu su doktori odmah pokušali reanimirati što je bilo bezuspješno, te je slučaj odmah prijavljen policiji- navodi se u saopćenju

Nesretna 12- godišnja djevojčica po izjavi roditelja bolovala je od epilepsije, te su je roditelji zatekli u jutarnjim satima u stanju bez znakova života.

– Po završetku reanimacije u nalazu je doktor istakao stanje primljene djevojčice, ne navodeći nikakve vidljive tragove nasilja na tijelu. O svemu navedenom upozant dežurni tužilac, konstatirano je da nema elemenata krivičnog djela po navedenom događaju- stoji u saopćenju MUP-a SBK.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79