TRAGEDIJA: UTOPILI SE TRUDNICA, NJEN MUŽ I KĆERKICA: Prijatelj skočio da ih spasi, pa otišao za njima u SMRT!

Tragedija se desila prekjučer na Skadaskom jezeru baš na imendan igumana manastira Vranjina, koji je čak i insistirao da se zbog talasa odloži prelazak jezera.

Trudnica Jana Kumburović, njen suprug Ratko i njihovo dvanaestodišnje dijete utopili su se juče vraćajući se čamcem iz manastira Vranjina na Skadarskom jezeru.

Talasi su u smrt odnijeli i njihovog prijatelja, Podgoričanina Darka Vujoševića, koji je pokušao spasiti Kumboroviće.

Iz vode je izvučeno samo tijelo trudnice, a spasioci, mještani, vatrogasci, plovna jedinica policije, pripadnici Službe zaštite Nacionalnog parka Skadarsko jezero tragali su do sinoć za njenom kćerkom, suprugom i Vujoševićem.

Iz vazduha, Kumburoviće i Vujoševića tražila ja aviohelikopterska jedinica MUP-a, koja je nadlijetala jezero.

Potraga će biti nastavljena danas, kada će vodu pretraživati i ronioci. pišu crnogorski mediji.

Njih četvoro i još četvoro posjetilaca manastira Vranjina na ostrvu na Skadarskom jezeru, čamcem Mitropolije crnogorsko-primorske vraćali su se ka obali, a prevozio ih je iguman tog manastira Neofit.

Taj sveštenik preksinoć oko 20 sati saslušavan je u podgoričkom Centru bezbjednosti.

Prema saznanjima Vijesti, Kumburovići, Vujošević i još nekoliko porodica juče su bili gosti manastira Vranjina, gdje je uz liturgiju proslavljan imendan igumana Neofita.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments