Tragičan događaj u Zagrebu – Muškarac izazvao eksploziju bombom u automobilu

U zagrebačkom naselju Kloštar Ivanić, u Zagrebačkoj županiji, večeras je došlo do tragičnog incidenta. 86-godišnji muškarac aktivirao je bombu u svom automobilu i preminuo od zadobijenih povreda.

Prema izvještaju Index portala, muškarac je pobjegao iz Doma za starije i nemoćne osobe na istoku Zagrebačke županije i odvezao se u automobilu koji je koristila kuharica iz doma. Kuharica je primijetila muškarca na zadnjem sjedištu automobila tek u Školskoj ulici u Kloštru, gdje joj je prijetio eksplozivnom napravom. Brzo je otvorila vrata i pobjegla iz vozila, nakon čega je pozvala policiju.

Rastrojeni 86-godišnjak navodno je aktivirao nepoznatu napravu dok su djeca izlazila iz obližnje škole.

Policija je kasnije izvijestila da je stariji muškarac teško povrijeđen nakon što je aktivirao eksplozivnu napravu popodne u Kloštar Ivaniću. Muškarac je prebačen u bolnicu, ali je nažalost brzo preminuo od zadobijenih povreda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79