Tragičan kraj potrage za Nusretom Destanovićem u Sandžaku: Pronađen u bunaru

Na području Sandžaka pronađeno je tijelo Nusreta Destanovića. Destanović je nestao u četvrtak, a nakon nekoliko dana potrage, tijelo je pronađeno u bunaru u selu Karajukića bunari na Pešteru.

Policija je pokrenula istragu odmah nakon prijave nestanka, a u potragu za Destanovićem uključilo se i nekoliko stotina građana. Njegovo vozilo odvezeno je na policijski plac u Novom Pazaru radi analize u sklopu istrage.

Prema nezvaničnim informacijama, prve sumnje su da je Destanović ubijen zbog svađe oko supruge. Navodno je bio u emotivnoj vezi sa suprugom osobe za koju se sumnja da je počinila zločin.

Prije ubistva došlo je do svađe između dvojice muškaraca, a Destanoviću je navodno presuđeno udarcem u glavu.

Postoji sumnja da je ubica pobjegao iz Srbije u Njemačku, no više detalja o ovom slučaju očekuje se naknadno kako bude napredovala istraga.

Nusret Destanović nestao je na teritoriji Peštera, a posljednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag. Pronađena je njegova vozačka dozvola, što je dodatno pojačalo sumnje u tragični ishod njegovog nestanka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79