Tragična sudbina porodice malog Andreja kojeg je usmrtio bahati vozač “AUDIJA SMRTI”

Nišlijka A. K., majka dvanaestogodišnjeg Andreja koji je poginuo 4. januara u teškoj nesreći na Bulevaru Medijana, kada je na njega “audijem” naletio Nemanja Stamenković (19) iz Beograda, za tri godine doživela je dvije teške porodična tragedije.

Naime, njeg suprug, Andrejev otac, preminuo je prije tri godine u snu, a tragična pogibija dječaka, koji je nastradao na trotoaru kao žrtva bahatog vozača, zadala je nesrećnoj ženi nove, neizlječive rane na duši. Njena majka Ljiljana Kostadinović, kaže da je nakon smrti sina A. K. u teškom stanju.

Kćerka je ostala prvo bez muža, a sada bez djeteta, ona više ne želi da živi. Moramo da je pazimo, cijele noći dežuramo komšinica i ja. Zvali smo noćas Hitnu pomoć, ali ona je istjerala ljekare, nije dozvolila da uđu… – ispričala je kroz suze Ljiljana, prvo jutro nakon velike tragedije, piše Blic.

Dječak je kobne večeri išao do “Stop šopa” da kupi punjač za mobilni telefon. Niko nije mogao da nasluti kakva će se tragedija dogoditi, budući da je Bulevar Medijana prostrana saobraćajnica koja sa obje strane ima po tri kolovozne trake i uređene trotoare za kretanje pešaka sa obe strane kolovoza.

No, u 20.40 časova, vozeći neprilagođenom brzinom, “audi” kojim je upravljao Nemanja Stamenković (19) iz Beograda izletio je sa kolovoza i naletio prvo na dječaka, a potom i na drugog slučajnog prolaznika Dejana Ilića (48) koji je sa prijateljem izašao u večernju šetnju.

Tijelo malog Andreja, od siline udarca preletilo je preko žičane ograde Vodovoda, visoke dva metra i on je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta. Ilića je automobil odbacio više desetina metara, nanijevši mu povrede od kojih je preminuo sat vremena kasnije u Urgentnom centru KC u Nišu.

Nesrećna majka A.K., cijele večeri tražila je sina koji nije došao kući, sluteći da mu se nešto dogodilo… U toku noći, dobili su potresnu vijest da je dječak stradao u saobraćajnoj nesreći.
“Sada te tata čuva…”

Vijenac sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku Andreju Prekljušaju (12) postavljen je juče na mjestu tragedije na Bulevaru Medijana. Kraj vijenca, ostavljene su i dvije ruže, crvena i bijela, kao i svijeće i upaljeno kandilo za pokoj duše tragičnih žrtava ovog udesa. Riječi ispisane na vijencu, kidaju dušu od bola…

– Mom Andreju, sad si među anđelima gdje te tata čuva – voli te tetka, piše na vijencu ostavljenom na mjestu nesreće.

Na trotoaru su još vidljivi tragovi užasne nesreće: iskidan saobraćajni znak i otisci automobilskih guma koje su sa kolovoza skrenule na trotoar gdje su usmrtile dvojicu nedužnih prolaznika – dječaka koji se vraćao kući iz obližnjeg tečnog centra i čoveka koji je bezbrižno šetao sa komšijom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79