TRAGIČNA SUDBINA Šaban Šaulić se spremao za veliko slavlje, ali je nesreća sve spriječila i zavila porodicu u crno

Tragično nastradali pjevač Šaban Šaulić iza sebe je ostavio troje djece – kćerke Ildu i Sanelu i sina Mihajla, a Sanela i Mihajlo su juče u popodnevnim satima, odmah nakon što su saznali za nesreću, otputovali u Njemačku.

Porodica Šaulić nije ni slutila da će nekoliko dana prije velikog slavlja koje su pripremali njihov dom biti zavijen u crno. Naime, Šaban Šaulić je ovog četvrtka, 21. februara, trebalo sa da sa porodicom obilježi rođendan starije kćerke Sanele.

U tome ga je spriječila stravična nesreća u kojoj je juče rano ujutru, u gradu Bilefeldu na sjeverozapadu Njemačke, tragično izgubio život, piše Blic.

Šaban je bio porodičan čovjek, izuzetno vezan za svoju suprugu Gordanu, djecu i unuke.

– Mislim da je čovjek bez porodice, djece, unuka, familije, nesretan čovjek. A ja sve to imam, i to je velika sreća. Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapjevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom djecom. Ništa bolje i više ne bih poželio, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih mijenjao, jer sam ostvaren i sretan čovjek. Nisam neko ko „boluje“ od „kula i gradova“. Supruga, djeca i unuci su mi sve. Sve je onako kako je Bog rekao, i ja sam zadovoljan i zahvalan – rekao je on u jednom od posljednjih intervjua.

Kćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka – Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku sa Ivanom Adžićem, i kćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.

Sanela i Mihajlo Šaulić juče su u popodnevnim satima otputovali u Njemačku kako bi preuzeli tijelo svog oca, međutim sinoć im nije bilo dozvoljeno da vide tijelo pokojnog Šabana budući da uviđaj još nije završen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79