Traje potraga za ženom koja je izašla da kupi hljeb i od tada joj se gubi svaki trag

U Žepču je u nedjelju u popodnevnim satima prijavljen nestenak Milenke Planinac (69) zvane Milena.

Prema informacijama policije nestala je posljednji put viđena u nedjelju u 7:55 sati kada je izašla iz stana na adresi ulica Stjepana Tomaševića –zgrada Žepčanka, ulaz 5 i udaljila se u nepoznatom pravcu. Milena je u nedjelju ujutro krenula da kupi hljeb u prodavnici koja se nalazi u zgradi u kojoj živi.

Slijedom informacija prikupljenih pregledom nadzornih kamera u gradu, GSS Žepče pokrenuo je akciju usmjerenu na pretragu korita rijeke Bosne specijaliziranim timovima za potragu i spašavanje na vodi, timovima za potragu i spašavanje na kopnu te bespilotnim letjelicama.

GSS Žepče pretražuje korito rijeke Bosne

Posljednji put viđena u smeđoj jakni kariranoj oko rukava, crvenoj majici, crnom donjem dijelu trenerke i crnim cipelama. Imala je određenih zdravstvenih problema koji su se odnosili na pojavu depresije. Komšije je poznaju kao mirnu i prijatnu osobu, koja nije bila sklona konfliktima.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79