Travničanin pretukao bivšu djevojku jer je rekla da ne želi biti u vezi sa njim

Travničanin Č. V. je, nakon okončanja istrage koju je protiv njega provelo Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona, optužen za nasilje u porodici. On je, prema navodima iz optužnog akta, 27. maja prošle godine oko 16.40 sati, na području općine Maglaj, u naseljenom mjestu Ulišnjak, nanio povrede bivšoj djevojci Č. Č. M.

Sve se dešavalo na dijelu regionalnog puta Maglaj-Zavidovići, dok su bili u Volvu. Sa njima je bio i njihov maloljetni sin Č. E.

Nakon što je oštećena rekla da više ne želi nastaviti ljubavnu vezu sa njim, on joj je prijetio govoreći da ga se “nikada neće riješiti i da će joj biti sjenka”.

– Optuženi je jednom rukom držao volan a drugom je nanosio povrede oštećenoj koja je sjedila na zadnjem sjedištu vozila iza suvozača. Nekoliko puta ju je udario rukom u glavu, rame, nogu i stomak. U strahu za život sina, ona nije pružala otpor. On je u jednom momentu zaustavio vozilo a oštećena je izašla iz automobila. Prilikom pregleda joj je konstatovan hematom u predjelu glave i nekoliko hematoma u predjelu lijeve nadlaktice. Optuženi će se uskoro naći u sudnici Općinskog suda u Zavidovićima kako bi se izjasnio o krivici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79