Travničko selo Fazlići okovano tugom: Iznenada preminula 12-godišnja djevojčica Semina Jašarević

Dženaza djevojčice Semine Jašarević obavljena je prije tri dana na mezarju u Fazlićima.

Podsjetimo 12-godišnja djevojčica preminula je u subotu, a slučaj je oko 11,45 sati u PS Travnik prijavljen i od strane medicinske sestre bolnice Fra Mato Nikolić iz Nove Bile, budući da je djevojčica u pratnji majke dovezena u bolnicu, a u mometu prijema nije davala znakove života. Doktori su odmah pokušali reanimirati što je bilo bezuspješno, te je slučaj odmah prijavljen policiji.

Nesretna djevojčica je, po izjavi roditelja, bolovala od epilepsije, te su je roditelji zatekli u jutarnjim satima u stanju bez znakova života, po završetku reanimacije u nalazu je doktor istakao stanje primljene djevojčice, ne navodeći nikakve vidljive tragove nasilja na tijelu.

O svemu navedenom upozant dežurni tužilac, konstatirano je da nema elemenata krivičnog djela po navedenom događaju.

Semina je sa svojom porodicom živjela u travničkom naselju Fazlići, a njena iznenadna smrt šokirala je stanovnike općine Travnik ali i Bosne i Hercegovine.

Porodici iskreno saučešće…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79