Trener mjesecima silovao dječaka, a onda je otkrivena njegova kriminalna prošlost

Fudbalskom treneru D. T. (28) iz Novog Pazara određen je pritvor do 48 sati zbog sumnje da je od leta prošle godine više puta silovao maloljetnog dječaka (14) koji je trenirao fudbal u klubu u kojem je uhapšeni D. T. radio, piše “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, D. T. je primoravao dječaka da mjesecima dolazi u njegov stan gdje ga je silovao i seksualno zlostavljao, a navodno mu je zauzvrat obećavao uspješnu fudbalsku karijeru.

Kako više nije mogao da trpi torturu, mališan se povukao u sebe i počeo čudno da se ponaša što su primetili njegovi prijatelji i nastavnici koji su preporučili školskom psihologu da obavi razgovor sa njim.

Nakon saslušanja, protiv D. T. je podnijeta krivična prijava za delo silovanje, stav treći, koji se odnosi na silovanje maloletnika i za koje je zaprijećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Hapšen u Beču zbog sumnje da je maltretirao, tukao i ucjenjivao djecu

Prema saznanjima “Blica” D. T. je prije četiri godine, zajedno sa još dva mladića, lišena slobode u Beču velikoj akciji austrijske policije.

D.T. (u sredini)

Njih trojica su uhapšena zbog sumnje da su maltretirali, tukli i ucjenjivali djecu, a kako je saopštila policija u Beču, sumnja se da su od mališana uzeli preko 20.000 eura.

Pored toga, D. T. je i tada bio osumnjičen da je seksualno napastvovao nekoliko djece, uz pretpostavke policije da je broj žrtava bio veći.

Da li je zbog tih krivičnih djela i osuđen, nije poznato, ali je prema našim saznanjima on prije godinu dana počeo da radi kao trener u jednoj školi fudbala u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, nedavno je otpušten sa tog posla.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79