Trgovina mjestima u biračkim odborima u punom jeku

Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam saopštenje SDP-a iz Bugojna koji tvrde da je već počela trgovina mjestima u biračkim odborima.

Kako se približava 15. novembar , dan kada će biti održani Lokalni izbori, tako se i politički subjekti užurbano pripremaju za iste.

Lista kandidata su već odavno gotove, kandidati su se već slikali, društvene mreže vrve od kandidata, teren se uveliko obilazi, a ovih dana u političke subjekte koji će učestvovati na Lokalnim izborima u Bugojnu, stiglo je i Rješenje o imenovanju biračkih odbora.

Obzirom da su birački odbori, što je već odavno dokazano, najslabija karika izbornog procesa,  veoma je zanimljivo prelistati petnaest stranica pomenutog Rješenja.

Kao i u dosadašnjim izborima, mjestima u biračkim izborima se uveliko trgovalo.

Između mnogih zanimljivih trgovina, za oko nam je posebno zapela predsjednica biračkog odbora na biračko mjesto Čipuljić B, imenovana je Enisa Al-Zawahreh ispred političkog subjekta HDZ 1990, a čiji je suprug kandidat na listi SDA.

Pomenutom političkom subjektu čestitamo što su i oni postali multietnička stranka! – izjavili su ispred SDP-a Bugojno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79