Tri djevojčice danas su ostale bez majke

PREMINULA CAZINJANKA AMELA HADŽIPAŠIĆ

Kad dijete ostane bez majke, srce se slomi u sto komadića, napravi se jedna rupa u srcu u kojoj će dijete uvijek čuvati uspomenu na jednu, jedinu, nezamjenjivu mamu. A još kad su djevojčice, i to još malene, koje ne shvataju da njima najdraže osobe na svijetu više nema, bol je još veća. A danas su ne jedna, ne dvije, već tri malene djevojčice ostale bez svoje majke.

Bol, šok i nevjerica šire se Cazinom nakon saznanja da je preminula Amela Hadžipašić.

Amela je bila 35-godišnja majka i supruga koja je oboljela od karcinoma dojke i kojoj je bila potrebna naša pomoć u prikupljanju novčanih sredstava za tešku borbu protiv ove zloćudne bolesti.

U maju ove godine su joj odstranili obje dojke, ali, nažalost, karcinom se proširio na kosti i jetru. Danas, hladnog 17. decembra, prestalo je da kuca srce jedne hrabre žene čiji život nismo uspjeli spasiti. Sudbina je odredila drugačije.

Datum i vrijeme dženaze objavit ćemo naknadno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments