Nisam znao šta mi je sa djetetom, a onda su mi rekli da je POGINUO u nesreći

Donje Međurovo kod Niša, Srbija - 21. decembar 2018: Policija vrši uviđaj na pružnom prelazu u selu Donje Međurovo pored Niša gde se jutros dogodila nesreća u kojoj su se sudarili autobus i voz. ( Sasa Djordjevic - Anadolu Agency )

Otac Alekse Dimitrijevića satima je u petak trčao hodnicima niškog Kliničkog centra pokušavajući da dozna kako mu je dijete, koje je u petak ujutro autobusom, u koji je udario voz, krenuo u školu. Ime djeteta nije bilo ni na spisku nastradalih, niti povrijeđenih, pa je nesrećni čovjek više od tri sata očajnički pokušavao da dozna šta je sa njegovim sinom.

– Na kraju sam saznao da mi je dijete poginulo – jedva čujno izustio je nesrećni čovjek kroz suze.

U nevjerici su i Aleksini drugari, koji kažu da će ga pamtiti kao izuzetnog druga.

– Aleksa je bio drug za primjer. Zajedno smo išli u Građevinsku školu. Ima starijeg brata. Na portalima smo videli šta se desilo i odmah smo došli u bolnicu. Nažalost, naš drug je jedan od nastradalih – rekli su nam drugari nastradalog dječaka, koji su u šoku i nevjerici ostali da sačekaju vijesti od ljekara o ostalim povrijeđenima iz njihovog sela Čokota i susjednog Donjeg Međurova, kojih, kako kažu, ima sedmoro, prenosi Novosti.

Stravična nesreća dogodio se oko 7.30 jutros u selu Donje Međurovo kod Niša kada je voz udario autobus!

U užasnoj nesreći je, na licu mjesta, poginulo troje ljudi, a dvoje je podleglo teškim povredama u bolnici, tokom operacije. Među poginulima je dvoje tinejdžera.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79