Tri Ukrajinke zbog golotinje i “bestidnog ponašanja” kažnjene sa po 450 eura u Crnoj Gori

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi, odjeljenje u Kotoru, Ivana Vukasović, rješavajući po zahtjevu Uprave policije kaznila je novčano sa po 450 eura tri ukrajinske državljane zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

To je podgoričkim “Vijestima” nezvanilčno potvrđeno u budvanskom Sudu za prekršaje. Naime, Ukrajinke D.O. ( 19), V.R ( 21) i R.K ( 21) je kotorska policija privela jučer oko 15 sati, nakon što su se na javnom mjestu skinule nage i fotografisale.

Kako je “Vijestima” potvrđeno, njih je sutkinja Vukasović proglasila krivim jer su se “8. jula oko 15 sati u mjestu Škaljari na javnom mjestu, odnosno na dijelu regionalnog puta Kotor – Trojica, ponašale bestidno”.

Kako piše u presudi, one su se “skinule nage i pozirale na asfaltnom putu , praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta”.

Time su počinile prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru, zbog čega se na osnovu navedenog zakonskog propisa kažnjavaju novačnom kaznom u iznosu od po 450 eura.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79