Trivić o Dodiku: On ne brani narod nego svoje milijarde, previše se osilio…!

Mislim da će mu to sve izaći na nos. To je šamar u lice narodu i to pokazuje ko je on. On je čovjek bez skrupula i bez ikakvog osjećaja za stvarnost, kaže predsjednica Narodnog fronta

– Proces protiv Milorada Dodika pred Sudom BiH je njegova lična stvar i kakva god da bude presuda, ona je lično njegova i ne treba je vezivati za Republiku Srpsku, istakla je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Dodik je, smatra Trivić, većinski scenarista i režiser onoga što mu se sada dešava.

– Srbi su pred tim sudom dobili godine i godine zatvora i niko nije došao da ih brani. Republika Srpska im nije pružala pomoć. Za njima se niko nije okrenuo, a oni su stvarali Republiku. Sad se pred Sudom BiH našao Milorad Dodik koji nema veze sa stvaranjem Srpske jer znam gdje je bio u ratu. Sad mi treba da skočimo i da ga branimo, a znamo da on tu brani svoje milijarde. On ne brani ni čast, ni vlast, ni institucije, ni imovinu, jasna je Trivićeva.

Ona dodaje da sudbinu RS-a ne treba vezivati za suđenje Dodiku jer će RS, kako je rekla, postojati sve dok postoje ljudi koji u njoj žive.

– Dodikov budžet je veći od budžeta svih predsjednika država iz regiona, a to nam govori samo jedno, istakla je Trivić za BN TV.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79