Trivić poručuje: Ako se ovo ludilo ne zaustavi, šteta može biti ogromna. Može se desiti bojkot u RS-u za robu iz FBiH. Hoćemo li prebrojavati krvna zrnca u robi

Nikada nisam podržavao nijedan zločin i svako treba da odgovara za svoje postupke – komentar je Saše Trivića na buru koju su njegovi tvitovi izazvali na društvenim mrežama.

“Da mi je neko prije nekoliko godina rekao da će se 2019. godine dešavati ovo, prozivke o četnicima i slično, ne bih mogao da vjerujem. Najcrnje je to što pišu da sam rekao nešto što nisam. Izvučen je jedan moj tvit iz 2016. u vezi Dana Republike Srpske, a optužen sam da podržavam ratni zločin. Radi se o zlonamjernom iskrivljivanju činjenica, jer se na Tviteru može naći i to da sam pisao da za zločin svako treba da odgovara i da treba zaustaviti mržnju među ljudima”, kaže Saša Trivić, vlasnik “Krajina Klasa” Banjaluka za SrpskaInfo.com.

“Ako tako budemo radili, može se desiti bojkot u Republici Srpskoj za robu koja dolazi iz Federacije BiH. Hoćemo li prebrojavati krvna zrnca u robi? Ako se ludilo ne zaustavi, šteta može biti ogromna”, poručuje Trivić prenosi Source.

 

Pročitajte EKSKLUZIVNO ispovijest momka koji je danas podigao transparent ispred pekare “Manja”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments