Troje mrtvih: U nesreći kod Hadžića poginuli članovi iste porodice

Nezvanično, stradali su iz Tarčina, a u trenutku nesreće kretali su se iz pravca Hadžić

U stravičnoj nesreći koja se danas dogodila na putu M-17 Hadžići – Pazarić, u mjestu Zovik, poginuli su članovi iste porodice, tačnije žena, njena majka i njena beba u dobi od nekoliko mjeseci, javlja Faktor.

Nezvanično, stradali su iz Tarčina, a u trenutku nesreće kretali su se iz pravca Hadžića.

Oni su se nalazili u putničkom vozilu “peugeot”, koji se direktno sudario sa kamionom, čijem je vozaču ekipa Hitne pomoći ukazala ljekarsku pomoć na mjestu nesreće.

Na mjestu nesreće uviđajne radnje su okončane u 17.45 sati, nakon čega su vozila uklonjena, a saobraćaj, koji se usmjeravao preko naselja Gradac, ponovo je normaliziran, potvrdio je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Uviđajem je rukovodio dežurni kantonalni tužilac, a obavili su ga vještaci saobraćajne, mašinske i medicinske struke, te pripadnici Odjeljenja za saobraćajne istrage MUP-a Kantona Sarajevo.

Iz Tužilaštva KS su nam kazali da će nakon što se vještaci izjasne biti poznate sve okolnosti i uzroci ove stravične nesreće.

Nesreća se, podsjećamo, dogodila oko 13.25 sati, a prema kazivanjima očevidaca, sve tri osobe iz “peugeota 307”, koji se direktno sudario sa kamionom sa mješalicom za beton, stradali su na mjestu nesreće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments