Trojica muškaraca danima krali alkoholna pića u tržnom centru

Trojica muškaraca danima krali alkoholna pića u tržnom centru


Pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška identifikovali su i uhapsili tri osobe osumnjičene za krađu.

Uhapšeni su N. R. i P. M. iz Bosanske Gradiške i A. L. iz Nove Gradiške u Hrvatskoj.

Policiji je jučer oko 17:20 sati prijavljeno je da su iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo tri nepoznate osobe ukrale razne artikle i određenu količinu alkoholnog pića.

– Zbog postojanja sumnje da su počinila krivično djelo ‘Krađa’, N.R., P.M. i A.L. lišeni su slobode, od istih su oduzeti otuđeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku (alkoholna pića i razni trgovački artikli), navode iz policije.

Ove su osobe sumnjiče i da su unazad desetak dana u poslijepodnevnim satima iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo ukrale određenu količinu alkoholnog pića, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lica nakon ispitivanja, otpuste na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv istih nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj za počinjena krivična djela, saopćeno je iz PU Bosanka Gradiška.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija