Trojica muškaraca pretukla dječaka na njivi, sestra moli za pomoć

U srijedu, 8, aprila, u Boderištu kod Brčkog pretučen je 14-godišnji dječak. Ovo je ustvrdila porodica pretučenog dječaka, dok iz Policije danas očekujemo i zvanične informacije o ovom događaju.

”Dana 8.4.2020. u Boderistu “šumari” moj brat je orao njivu, idući prema njivi sreo je trojicu (s bijelim kombijem) kako sjeku drva, rekao im je da to ne rade il će im zvati policiju, kada im je to rekao nastavio je svojim putem ne znajući šta ga uskoro očekuje. 🙁

Njih trojica su došli za njim na njivu, rekli su mu da ugasi traktor i da siđe sa traktora, on je to uradio, a kada je sišao sa traktora oni su ga počeli udarati sa štapovima, nogama, rukama sa čim su stigli.

Moj brat se trenutno nalazi u bolnici, hvala Bogu nema težih povreda, al’ ga leđa bole i teško hoda.

Ja kao njegova sestra tražim VAŠU pomoć da se počinitelji što prije nađu, ako neko zna ko bi to mogao biti il nekoga s bijelim kombijem neka javi meni ili policiji.

Molim vas dijelite u što većem broju da se počinitelji što prije nađu, danas je to moj brat, a sutra može bit neko vaš”, napisala je na svom Fejsbuk profilu sestra ovog dječaka prenosi Hayat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79