Trojka osumnjičena za ilegalan uvoz i prodaju automobila

Dobojska policija podnijela je 22. novembra izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv N.Đ., I.Đ. i B.Đ., svi sa područja Petrova, zbog sumnje da su ilegalno uvozili i prodavali automobile, te tako stekli više od 10.000 KM imovinske koristi.

Oni su tokom četiri godine zajedno nabavili 25 polovnih putničkih automobila iz inostranstva, koje su oglašavali i prodavali.

“Za prijavljena lica N.Đ., I.Đ. i B.Đ., postoji osnov sumnje da su u periodu od 2015. do 2019. godine, u Petrovu, nemajući ovlašćenja za trgovinu, iz inostranstva zajednički nabavila 25 polovnih putničkih automobila, u svrhu prodaje i postizanja imovinske koristi, oglašavala ih na prodaju te ista prodavala, kojom prilikom su stekla imovinsku korist u iznosu koji prelazi iznos od 10.000 KM”, saošteno je iz Policjske uprave Doboj.

Trojka je osumnjičena za krivično djelo “Nedozvoljena trgovina”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79