Tuča ispred banjalučkog kluba “Kristal”, muškarac završio na UKC RS

Muškarac M.V. upućen je na UKC RS, nakon tuče više osoba ispred banjalučkog kluba “Kristal” koja se nastavila ispred kafića “Krug”, a policija je privela nekoliko osumnjičenih među kojima su kako sazanaju Nezavisne i navijači “Lešinara”.

Policija je na licu mjesta zatekla Luku P. i Dejana G. za koje je utvrđeno da su bili pod dejstvom alkohola, dok su naknadno pronašli Aleksandra O., Miloša M. i Dragana D.

Policiji je u nedjelju prijavljeno da je na parkingu ugostiteljskog objekta u toku tuča više osoba, a pošto tu nisu zatečeni utvrđeno je da se tuča nastavila ispred drugog lokala.

“Na licu mjesta, policijski službenici su zatekli lica L.P. i D.G. koji su lišeni slobode kao i oštećenog M.V. kome je ljekarska pomoć ukazana u službi hitne medicinske pomoći a potom i u UKC Republike Srpske.”, naveli su iz policije.

Kako naviode iz policije, naknadno, u službene prostorije došli S.Z. koji je prijavio da je napalo više osoba koje su ga tukle po glavi i tijelu, kao i B.L. koji je takođe prijavio da mu je ista grupa prvo udarala po automobilu te oštetila vjetrobransko staklo a nakon što je izašao, tukli su ga po glavi i tijelu.

“Operativnim radom, policijski službenici su pronašli i lišili slobode A.O., M.M. i D.D.”, naveli su iz policije.

O događaju je obaviješten dežurni Okružni tužilac, OJT Banjaluka, koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje, te naložio da se preduzmu sve radnje u cilju dokumentovanja i kompletiranja predmeta, a potom dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79