Tuga do neba: Majka dvogodišnjeg djeteta izgubila bitku s opakom bolešću

Milena Jovičić (37) iz Smedereva, za čije liječenje je skupljan novac, preminula je od posljedica opake bolesti od koje je bolovala. Ona je bila majka dvogodišnjeg sina.

Zbog jakih bolova u stomaku, poslije detaljnih analiza, dijagnostikovan joj je karcinom želuca u poodmaklom stadijumu. Prisustvo slobodne tečnosti na više mjesta unutar stomaka i maloj karlici dodatno je komplikovali njeno već teško stanje, pišu srbijanski mediji.

Nije bilo moguće odraditi ni operativni zahvat zbog čega je konzilijum ljekara odredio hemioterapiju koju je Milena trebalo da primi. Uslijed loše krvne slike i lošeg cjelokupnog zdravstvenog stanja, ni to nije bilo moguće.

Mileni je posljednja nada bila jedna privatna klinika u Beogradu koja je trebalo da ciljanim terapijama ojača njen organizam, poboljša opšte zdravstveno stanje kako bi bila u stanju da primi ciklus od šest bioloških terapija poslije čega bi se stekli uslovi za operaciju u zemlji ili inostranstvu.

“Milena, nažalost, nije dobila šansu da se bori… Otišla je…. Svi smo vjerovali u neko čudo i odbijam da vjerujem da čuda ne postoje, ali našu Milenu je zaobišlo… Sve se izdešavalo brzo, za manje od dva mjeseca, nismo shvatili još da je bolesna, a već je nema… Ne mogu da mislim ni o tome kako je sada na nekom ljepšem mestu, jer… gdje nam može biti ljepše nego pored onih koje volimo… zato ne znam ni šta bih rekla zapravo…osim da sam tužna”, piše u objavi na Facebooku.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79