Tuga i bol u Goraždu: Danas dženaza Sumejji Dedović

Stravični zločin desio se u subotu u ranim jutarnjim satima u sarajevskom naselju Stup kada je ispred kafane kod pijace “Heco” likvidirana Sumejja Dedović (25), a isti dan policija je lišila slobode njenog momka Edvina.

Njih dvoje su se u ranim jutarnjim satima parkirali ispred kafane gdje su se posvađali. Ubrzo su se strasti smirile i ušli su u objekat. Nisu dugo ostali, jer su prema riječima očevidaca, popili po piće i izašli napolje – kazao je izvor i dodao da su se nakon izlaska ponovo posvađali kada je Edvin zbog ljubomore izvukao pištolj i upucao je, Edvin se nakon ispaljenog hica vratio u kafanu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopštilo je u subotu da su nakon prijave da je pronađeno beživotno žensko tijelo izašli na teren i obavili uviđaj kojim je rukovodio tužilac Kantonalnog tužilaštva.

Dženaza namaz tragično stradaloj Sumejji klanjat će se danas u 16:30 sati na mezarju Kolijevke u Goraždu.

Ovo je Sumeja Dedović koja je likvidirana na Stupu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments