Tuga i u Bugojnu: Danas je dženaza devetogodišnjoj Hanni

Hanna Lakača je preminula nakon borbe s teškom bolešću, njeno srce nije izdržalo…

Djevojčica Hanna Lakača, koja je imala samo devet godina, preminula je nakon borbe s teškom bolešću, a dženaza će danas biti klanjana u 12 sati u Veseloj, na groblju Vesela.

Nažalost, njeno srce nije izdržalo a brojni sugrađani i prijatelji tuguju za ovom milom djevojčicom. Također, tužnu vijest je objavio i njen rođak Sedin.

“Novu 2021. godinu sam dočekao sa najtužnijom vješću da je moja Hanna Lakača preselila na bolji svijet. Hanna je bila djevojčica predivnog karaktera i odgoja, koja je dio moje porodice krasila svega 9 godina. Nakon kratke bolesti izgubila je bitku za život i sa mnogo Božijih znakova utješni smo da se seli na sigurno i najbolje mjesto koje je Bog pripremio za svoje dobre robove, a to je Dzennet!

A divno li je to prebivalište, posebno kada smo pokraj sebe imali jednog od njegovih stanovnika. Vidio sam da su roditelji Enita Haznedarevic Lakaca i Almir Lakača zadovoljni odredbom Allaha i da vjeruju da je to najbolje rješenje da se njihova kćer Hanna ne pati.

Ovim putem želim da zamolim Allaha da se našoj ptičici Hanni smiluje i nagradi je najljepšim mjestom u Džennnetu, a porodici podari sabur i jak iman u ovim teškim trenutcima. Dragi dobri ljudi uputite i vi dovu Uzvišenom da se smiluje našoj Hanni. Amin”, napisao je Sedin.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79