Tuga u Bijeljini: “Preminuo Gordan Savić, pjesnik, farmaceut i planinar”

Bijeljinac Gordan Savić, farmaceut i pjesnik iz Bijeljine rođen 1981. godine, zbog kojeg su sugrađani organizovali nekoliko humanitarnih akcija, izgubio je bitku sa opakom bolešću

On se posljednjih godinu dana hrabro borio sa sa agresivnim oblikom tumora na mozgu. Njemu je u martu prošle godine dijagnostifikovan multicentrični glioblastom, a njegovi prijatelji su organizovali brojne humanitarne akcije kako bi mu se obezbjedila terapija u Frankfurtu.

Međutim, Gordan je bio u jako lošem stanju zbog kojeg nije mogao ni biti transportovan u Njemačku. Preminuo je u Bolnici u Zagrebu, piše Info Bijeljina.

velikom bolom u srcu javljamo vam da je naš Gogi danas izgubio svoju životnu bitku. 💔

Gordan Savić
(31.08.1981. – 30.05.2023.)
Čovjek satkan od dobrote, iskrenosti i ljubavi. Farmaceut, pjesnik, iskren prijatelj… 💔

Svi mi, koji smo ga poznavali, smo zahvalni što smo imali tu čast da bude dio naših života, da nam pokaže kako jedino trebamo živjeti – poštujući put istine i šireći dobrotu i ljubav oko sebe.

Počivaj u miru božijem, u rajskim naseljima 🤍🕊
Neka ti je laka zemlja.

Hvala vam svima koji ste se odazivali našim apelima za pomoć.🙏🏻

Danas nas je, poslije duge i teške borbe sa opakom bolešću, napustio naš planinar Gordan Savić. Prerano je njegova divna pjesnička duša otišla, ali nadamo se na neko ljepše i bolje mjesto za nju.
Neka su ti je laka zemlja dragi naš Gordane.🙏💔😥

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79