Tuga u Hercegovini: Dvije djelatnice škole preminule od posljedica zaraze koronavirusom

U dok je sve više onih koji ne žele poštivati mjere koje su na snazi zbog koronavirusa, drugi pokapaju svoje najmilije koji su preminuli od posljedica zaraze. Slučaj koji se ovih dana dogodio u Širokom Brijegu, točnije, Drugoj osnovnoj školi, posebno je pogodio cijelu lokalnu zajednicu.

Naime, dvije prosvjetne djelatnice su preminule u istom tjednu, a kako su nam rekle njihove kolege, Željka Soldo i Vesna Galić su preminule od posljedica zaraze koronom, piše Pogled.ba.

Preminuo poznati mostarski turistički i sportski djelatnik

Njihove kolege su se dirljivom porukom oprostili od kolegica na društvenim mrežama.

– Ne stigosmo se oporaviti ni od prvog šoka, a već stiže drugi. Jučer smo na vječno počivalište ispratili kolegicu Vesnu Galić, a već sutra nas čeka ispraćaj kolegice Željke Soldo.

Bez pozdrava, na vrhuncu karijere dvije prosvjetne djelatnice napustile su nas; prerano, neočekivano, nepojmljivo. Učionice pune znatiželjnih i veselih dječjih pogleda zamijenile su vječnom tišinom. Obadvije su bile borci i vrijedne djelatnice naše škole. Toliko kontrasta u osobnostima, a opet toliko toga istog. Vesna bješe glasna, Željka tiha, obje nasmijane…

Vi ste, drage kolegice, svoju misiju u ovoj Dolini suza odradile. Hvala vam na svemu. Počivajte u miru Božjem! Ovo je posljednji pozdrav, posljednje Zbogom od vaše Druge osnovne škole Široki Brijeg. Vaša imena upisana su zlatnim slovima u srca svih nas – napisale su njihove kolege.

I ovaj slučaj nam treba biti veliko upozorenje koliko trebamo biti oprezni, pridržavati se mjera i nastojati dati svoj doprinos u zaustavljanju širenja koronavirusa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79