Tuga u porodici Nermina Nikšića nakon stravične nesreće u Sarajevu

Tragične vijesti iz Sarajeva pogodile su mnoge, a najgore je porodici stradale mlade doktorice Azre Spahić.

Podsjetimo, pijani 27-godišnji Armin Berberović, sinoć je svojim Mercedesom pokosio 3 mlade djevojke. Jedna mlada djevojka je poginula na licu mjesta, druga djevojka je teško povrijeđena i za njen život se nadljudskim naporima bore ljekari na KCUS-u, a treća djevojka je povrijeđena, ali nije životno ugrožena, saznaje Crna hronika.

Poznat identitet vozača koji je usmrtio mladu djevojku u Sarajevu: Uhapšen Armin Berberović

Da stvar bude gora, osim što je bio pijan, Berberović nije nikada ni položio vozački ispit.

“On je odmah lišen slobode zbog sumnje da je počinio teško krivično djelo ugrožavanja sigurnosti u saobraćaju. Prilikom upravljanja vozilom, imao je prisustvo alkohola u krvi i vozilom je upravljao bez vozačkog ispita. Vozilo je također pretrpjelo štetu i smješteno na depo”, kazala je danas portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.

Stradala djevojka Azra je imala 25 godina. Nedavno je završila Medicinski fakultet u Sarajevu, nakon čega se zaposlila u JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, kao doktor medicine. Čitav život je bio pred njom. U cvijetu mladosti život joj je oduzeo pijani vozač.

Mnogobrojne kolege i kolegice se opraštaju od Azre. Kažu da je bila dijete za ponos čitave Bosne i Hercegovine, vrijedna, radna, dobra prijateljica, uvijek spremna pomoći, što dokazuje i zanimanje kojim se za svog života odlučila baviti.

Azra Spahić (25) je djevojka koja je sinoć stradala u stravičnoj nesreći

Pored mnogobrojnih prijatelja, u tuzi je i čitava porodica Spahić, ali i porodica Nikšić.

Azrin brat Adnan je zet premijera FBiH Nermina Nikšića. Brat i sestra Spahić su u Sarajevo došli graditi svoju bolju budućnost, graditi i bolju budućnost Bosne i Hercegovine, ali im je jedan pijani monstrum odlučio uništiti snove.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79