Tukli đaka, pa polomili prozor: Pronađeni mladići koji su jutros napravili haos u školi

Mladić (19), koji je sa maloljetnim saučesnikom, oko 9 sati jutros upao u srednju školu “Grocka” u istoimenom beogradskom naselju i potom šamarao jednog đaka, uhapšen je, saznaje Blic.

Kako nezvanično saznaju pronađen je i maloljetnik (16) koji je počinio napad na tinejdžera (17) u školi.

Starijem napadaču na zahtjev Drugog osnovnog tužilaštva određeno je zadržavanje, i on će, kako Blic nezvanično sazanje, biti terećen za nasilničko ponašanje i za oštećenje tuđih stvari.

Podsjetimo, dva mladića (19 i 16 godina) upala su jutros, za vrijeme malog odmora, u školu u Grockoj i nasrnula na jednog sedamnaestogodišnjeg učenika. Mladiću su lupali šamare, a veći incident spriječili su dežurni profesori i drugi đaci.

Kako je objasnio direktor ove obrazovne ustanove, vrata škole se zaključavaju dok traje nastava, pa napadači nisu imali kuda da pobjegnu nakon incidenta. Oni su utrčali u jednu od učionica, razbili prozor i kroz njega pobjegli.

Učenici su prepoznali napadače, koji nisu đaci ove škole, pa je policija odmah imala podatke o njima, te su ubrzo i pronađeni.

– Oni se od ranije poznaju sa učenikom kog su napali, tako da znamo ko su oni, a prepoznali su ih i drugi učenici. Policija sada dalje radi svoj posao – naveo je direktor škole ranije za Blic.

Na sreću, učenik koji je bio žrtva napada nije teže povrijeđen, ali kako je direktor naveo, za svaki slučaj on je poslat na medicinski pregled.

– Nije imao vidne povrede, ali sam ga svakako uputio na ljekarski pregled, kako bi se definitivno utvrdilo da je sve u redu – dodao je direktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79